Ruimte te huur

Het pand van Kunstgedoe bestaat uit een grote werkplaats en winkel aan de oude stadsgracht van Leeuwarden. Deze ruimte is te huur voor jouw eigen activiteit, eventueel in combinatie met een Kunstgedoe workshop. Informeer via tet@kunstgedoe.nl naar de mogelijkheden!

Ruimte huren voor jouw activiteit

Zoek je een verrassende omgeving voor een overleg of brainstormsessie? Ons atelier is erg geschikt voor het geven van cursussen, trainingen, workshops of andere activiteiten. Met veel plezier verzorgen wij iets lekkers voor bij de koffie, een uitgebreide lunch of goede wijnen.

Ruimte huren icm Kunstgedoe workshop

Jouw activiteit combineren wij graag met een creatieve workshop. Denk aan een korte groepsopdracht, passend bij het thema van de bijeenkomst. Zo kun je een groepsschilderij maken of estafetteschilderen, al dan niet als warming up voor een overleg. Wij denken met je mee over de ideale activiteit.

Jouw eigen werk exposeren?

Bij Kunstgedoe kun je je eigen werk exposeren en verkopen. In de winkel vind je wisselende exposities van diverse kunstenaars. Er is altijd veel aanloop in de levendige binnenstad van Leeuwarden.